Om meg

Hei. Eg heiter Kristine.

Ottesen foto begynte som ein liten hobby. Det var meg, kameraet mitt og hagen til mamma i barndomsheimen. Som 12 åring fekk eg for første gong erfare eit speilreflekskamera og eg blei hekta på dagen. Kameraet blei med over alt og sidan den gong har eg vert på konstant jakt etter magiske øyeblikk. Magiske øyeblikk både i natur og blant mennesker.
Med åra blei det som var ein liten hobby utvikla til ein stor lidenskap som bare vokste seg større og større. Etterkvart blei dette om til ein drøymejobb.

Som fotograf har eg fått opplevd utrulig mykje fint og lærerikt. Eg har fått reisa i inn og utland saman med kamera i æra av å knipse både små og store øyeblikk i livene til kundane mine.

Eg er for det meste ein sjølvlerd fotograf som har fotografert aktivt siden 2010. Med tida har eg bygd opp ein god del erfaring innan det meste. 
Trives best med å fotografere i naturlege omvivnadar og brukar gjerne nokon av dei monge idylliske plassane øya vår har å by på. 
Dersom det er ynskjeleg med studiobilder og nøytral bakgrunn har eg rigga til eit lite studio i leiligheten min. 

Mine beste egenskapar er at eg er ein tolmodig, lett omgjengeleg og tilpasningsdyktig person. Eg setter av den tida som trengs for å fange dei fine øyeblikka og tar i mot kvart eit oppdrag med eit stort smil. 

Mine fotograferingstjenester strekker seg til; 
- Gravidbilder
- Babybilder
- Familieportrett
- Vennefotografering
- Bedriftsfoto
- Utdrikningslag
- Bryllupsfotografering
- Portrett
- Reklame

Litt meir om meg;
- 28 år

- Født og oppvokst på Stord
- Utdanna barne og ungdomsarbeider og jobbar i barnehage. 
- Har studert Mediaproduksjon i England.
- Har fotografert i over 70 bryllup siden 2013
- Tre av videoprosjekta mine har fått annerkjennelse og eigen artikkel i lokalavisa Stord24.

Desse kan du sjå her;
https://www.stord24.no/kristine-har-brukt-35-ar-pa-a-lage-denne-filmen/

https://www.stord24.no/kristine-mista-far-sin-i-kreftsjukdom-no-har-ho-laga-video-for-a-hjelpe-andre-som-slit/

https://www.stord24.no/kristine-bakken-har-dokumentert-stillheita-pa-stord-under-koronakrisa/

VILKÅR OG BETINGELSER;


1. Bildene er ferdig redigert av fotografen, og kan ikke ytterlige redigeres eller på andre måter forandres av kunden. Dette inkluderer også beskjæring og bruk av filtre. 
 
2. Alle bilder er fotografert, redigert og valgt ut i henhold til fotografens personlige stil. Det forventes at kunden gjorde seg kjent med fotografens stil i forkant av bookingen.  
 
3. Fotografen forbeholder seg retten til å bruke og publisere bilder fra oppdraget i sine egne markedsføringskanaler. Dette inkluderer, men er ikke begrenset til, publisere på nettside, sosiale medier, fotokonkurranser, utstillinger, bryllupsblogger og lignende. Med mindre annet er avtalt på forhånd.
Fotografen vil kun publisere bilder som også er levert til kunden.  
 
4. Fotografen eier copyright på bildene i henhold til norsk åndsverkslov.  
Bildene er for privat, ikke-kommersiell, bruk. Ved all bruk av bilder elektronisk (Facebook, personlig nettside, egne nettalbum og lignende), samt eventuelt bilde i avis/ nettavis, skal fotografen krediteres på følgende måte: 
Fotograf Ottesen Foto / Kristine Bakken Ottesen 
 
5. Kunden kan ikke benytte bildene i kommersiell sammenheng, eller selge/dele dem med en tredjepart for kommersiell bruk. .  
Ved innsending av bilder til aviser/ blad må det alltid innhentes tillatelse fra fotografen på forhånd.  
 
6. Dersom firmaer, avis, magasiner, blad, o.l. kontakter kunden eller fotografen med forespørsel om kommersiell bruk av bildene, er det bare fotografen som har lov til å vurdere og eventuelt lage avtale om dette.  
Fotografen har ikke lov til å selge/dele bilder til kommersiell bruk til en tredjepart uten tillatelse av kunden.